15 thoughts on “Pengen cepat lunas utangkuuuuu!!! :-))

  1. iya mengko nek wis lunas bayar utangku juga ya mBak’eee… 😀

    Like

  2. Nanging aku ra bisa nulungi ya jeng……….

    Like

  3. Takut berurusan dengan DC?

    Like

  4. Mas Tri, wis ndang utange sapa meneh sing perlu dibayarke ndang didata ben dilunasi kabeh karo negara ha ha…Bunda, minta doanya saja… Ini utang lawas hi hi hi…Aveeeee… Iya ogah banget… Bikin bete…

    Like

  5. rikejokanan said: ben dilunasi kabeh karo negara ha ha…

    woooo,tibake mung njaluk nyadhong meneh nang negara ta ya yuuuu… wis jiann, rakacek karo anggota ndepe’er nooo

    Like

  6. rikejokanan said: ben dilunasi kabeh karo negara ha ha…

    Lha… Apa bedane karo njaluk wong liya nyaur utang ha ha ha…

    Like

  7. rikejokanan said: ben dilunasi kabeh karo negara ha ha…

    njaluk bayari kangmas gotrek kae lhooo

    Like

  8. t4mp4h said: njaluk bayari kangmas gotrek kae lhooo

    apaaaa…?ha wong aku wae ya modhal conthong je malah dijalukiii…..nyadhong sing nemben mulih seka negeri koboi ahhh…

    Like

  9. t4mp4h said: njaluk bayari kangmas gotrek kae lhooo

    huuuuuu!!! wong dheweke wae njaluk dilunaske kok Mas Mpah… katrok kuwi gotri hi hi hi…

    Like

  10. ohtrie said: apaaaa…?ha wong aku wae ya modhal conthong je malah dijalukiii…..nyadhong sing nemben mulih seka negeri koboi ahhh…

    tuuuuuuuuuuuuuuuuuh kaaaannnn… edian renan priyayi Ngayogyakarta Hadi ning ratan hi h ihi

    Like

  11. rikejokanan said: huuuuuu!!! wong dheweke wae njaluk dilunaske kok Mas Mpah… katrok kuwi gotri hi hi hi…

    ha witikno piyeee…?

    Like

  12. rikejokanan said: tuuuuuuuuuuuuuuuuuh kaaaannnn… edian renan priyayi Ngayogyakarta Hadi ning ratan hi h ihi

    sing nduwe mbah wong Yoja ya gemblung ngono owkkkk

    Like

  13. ohtrie said: ha witikno piyeee…?

    jeneng anyar meneeeh… :-))

    Like

  14. ohtrie said: sing nduwe mbah wong Yoja ya gemblung ngono owkkkk

    so[o??? *tolah-toleh mbodhoni*

    Like

  15. rikejokanan said: so[o??? *tolah-toleh mbodhoni*

    sing nduwe omahh….

    Like

Leave a Reply

Required fields are marked *.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: