12 thoughts on “Apakah orang yang punya pengalaman traumatis diperlakukan tidak adil cenderung memperlakukan orang lain –yang punya posisi seperti dia dulu– secara tidak adil ya?

  1. Ya, bagi orang berjiwa kecil dan pendendam….Menjadi diam bagi orang yang butuh belajar mendewasakan diri…Menjadi berbalas baik n ramah buat yang sudah lulus belajarnya… Sekian dan terimakasihttd

    Like

  2. ohtrie said: Ya, bagi orang berjiwa kecil dan pendendam….Menjadi diam bagi orang yang butuh belajar mendewasakan diri…Menjadi berbalas baik n ramah buat yang sudah lulus belajarnya… Sekian dan terimakasihttd

    Terima kasih atas ulasannya..ttd

    Like

  3. rikejokanan said: Terima kasih atas ulasannya..ttd

    teteup duduk manis ditempat…nunggoni amplop bayaran “ulasan”:)

    Like

  4. ohtrie said: teteup duduk manis ditempat…nunggoni amplop bayaran “ulasan”:)

    oalah… dasar gotrek… matre…

    Like

  5. rikejokanan said: oalah… dasar gotrek… matre…

    plus prangko sisan oraa…?:))

    Like

  6. ohtrie said: plus prangko sisan oraa…?:))

    eh lha aku kan nyoba bikin free shop ning multiply nggo servis terjemahan ngono unine, jebul ki ora free. free ming saka saiki nganti January 2012. wis, ora sido aku… dododal nganggo FB wae…eh, prangkone sing gambar Soeharto kae…

    Like

  7. rikejokanan said: eh lha aku kan nyoba bikin free shop ning multiply nggo servis terjemahan ngono unine, jebul ki ora free. free ming saka saiki nganti January 2012. wis, ora sido aku… dododal nganggo FB wae…eh, prangkone sing gambar Soeharto kae…

    Kandhiani owkkkk….omahmu siji iki sakjane wis ra nggenah saiki kuwiiii… ra nggenahe kuwi mencla-meclene kuwi lhoo…Okeylah itu dibuthkan, apalagi kalo dah mengarah menuju profit pun pembiayaan… tapi khan kudune prof. gak mencla-mencle taa….sakjane ya rada nyesel n kesel, mung aku kok isih ana kehendak berjuang nggo ruang teman2 blogger wae sih… mbuh mau gimana…Nggo terjemahan nek saranku sih mending gawe omah dhewe wae, tuku bhosting n domain, syukur2 isa berbagi karo kanca… Oh ya, bukannya sakjane isa kerja barengan karo Mbak Irma (penuhcinta) taa…? Dia khan ya transleter..?Gambar Hartone sing nembe piyee..? 🙂

    Like

  8. ohtrie said: Kandhiani owkkkk….omahmu siji iki sakjane wis ra nggenah saiki kuwiiii… ra nggenahe kuwi mencla-meclene kuwi lhoo…Okeylah itu dibuthkan, apalagi kalo dah mengarah menuju profit pun pembiayaan… tapi khan kudune prof. gak mencla-mencle taa….sakjane ya rada nyesel n kesel, mung aku kok isih ana kehendak berjuang nggo ruang teman2 blogger wae sih… mbuh mau gimana…Nggo terjemahan nek saranku sih mending gawe omah dhewe wae, tuku bhosting n domain, syukur2 isa berbagi karo kanca… Oh ya, bukannya sakjane isa kerja barengan karo Mbak Irma (penuhcinta) taa…? Dia khan ya transleter..?Gambar Hartone sing nembe piyee..? 🙂

    wis mbuh ki MP nggilani…lha aku kan njajal toh, Mas wong jarene free shop. jiancuk tenan MP ki. ora konsisten.. mau jane kudune tak print PDF yo pemberitahuane sinig jarene free ming nganti January 2012 kuwi. kupret!wis lah, anggere aku ora update posting lak aku ora ditagih to yo, Mas? opo nogno opo piye? asyuuu…btw, gambar Soeharto nek saiki yo rada medeni yo?

    Like

  9. rikejokanan said: wis mbuh ki MP nggilani…lha aku kan njajal toh, Mas wong jarene free shop. jiancuk tenan MP ki. ora konsisten.. mau jane kudune tak print PDF yo pemberitahuane sinig jarene free ming nganti January 2012 kuwi. kupret!wis lah, anggere aku ora update posting lak aku ora ditagih to yo, Mas? opo nogno opo piye? asyuuu…btw, gambar Soeharto nek saiki yo rada medeni yo?

    Hemmm……Serba aneh kok le mempekerjakan orang2 nya itu mBak’eee…..Satu case lagi aja deh….Baca ini: http://rengganiez.multiply.com/journal/item/485/dan kuharap juga baca komentar2 nya, utamanya komentarnya dekmaniezt….Setelah itu silahkan simpulkan ndirii.. njelehi…Harto wae kayane nek saiki ki kalah njelehi ne berbanding staff mulpid kaee….

    Like

  10. ohtrie said: Hemmm……Serba aneh kok le mempekerjakan orang2 nya itu mBak’eee…..Satu case lagi aja deh….Baca ini: http://rengganiez.multiply.com/journal/item/485/dan kuharap juga baca komentar2 nya, utamanya komentarnya dekmaniezt….Setelah itu silahkan simpulkan ndirii.. njelehi…Harto wae kayane nek saiki ki kalah njelehi ne berbanding staff mulpid kaee….

    sialan tenan ok MP kiye… aku ki ora arep dodolan barang sing copas-copas link kayak marketer liyane kae lho, Mas. aku cuma mau kirim profile ke teman-temanku diluar MP aja malahan. suwun link-nya yo, iki aku mari ngene meluncur nggone Mbak Niez; ning mbuh smartfren dari kemarin gak ngadat – wis mlebu lama tapi kosong putih.Bu Presiden… kepriben kiye…. *melihat Mbak Sari disana*Pak Harto ki ora njelehi saiki, wis masuk suwarga loka saiki…

    Like

  11. ohtrie said: Hemmm……Serba aneh kok le mempekerjakan orang2 nya itu mBak’eee…..Satu case lagi aja deh….Baca ini: http://rengganiez.multiply.com/journal/item/485/dan kuharap juga baca komentar2 nya, utamanya komentarnya dekmaniezt….Setelah itu silahkan simpulkan ndirii.. njelehi…Harto wae kayane nek saiki ki kalah njelehi ne berbanding staff mulpid kaee….

    ga juga mbak, justru kadang sebaliknya empatinya lebih besar dari niatan balas dendamhehehe soalnya aku punya trauma dan dibikin trauma orang tapi toh siksaan itu berkutat pada diriku sendiri dan pada orang lain aku malah berharap tak pernah mengalami apa yg aku alami

    Like

  12. ohtrie said: Hemmm……Serba aneh kok le mempekerjakan orang2 nya itu mBak’eee…..Satu case lagi aja deh….Baca ini: http://rengganiez.multiply.com/journal/item/485/dan kuharap juga baca komentar2 nya, utamanya komentarnya dekmaniezt….Setelah itu silahkan simpulkan ndirii.. njelehi…Harto wae kayane nek saiki ki kalah njelehi ne berbanding staff mulpid kaee….

    Nah, kalau yang ini termasuk yang memahami apa yang pernah terjadi padanya adalah hal negatif dan tidak seharusnya terjadi. Tapi seberapa banyak yang macam ini ya?

    Like

Leave a Reply

Required fields are marked *.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: