32 responses

  1. wakakkaka, kancamu cen gemeske tenan yonak ngono tekake kancamu liyane sing luwih luwih luwih apik ko deweke terus ganti muji2 kancamu kuimengko piye reaksine xixixixi *metu sungute koyok iblis ae ki*

    Like

  2. rembulanku said: wakakkaka, kancamu cen gemeske tenan yonak ngono tekake kancamu liyane sing luwih luwih luwih apik ko deweke terus ganti muji2 kancamu kuimengko piye reaksine xixixixi *metu sungute koyok iblis ae ki*

    ho oh ide brilian… ben njengat sungune nganti migrain hihihi

    Like

  3. bambangpriantono said: Ditanggap….lumayan gawe ganti stand up comedy

    Kayaknya aku bisa tebak siapa deh. Sotoy yak aku…ha…ha…ha. Hmm… kasihani aja, Ke. Siapa tahu memang jiwanya sedang mengalami sesuatu. Kalau memang dekat dan berani, omongin langsung.

    Like

  4. bundel said: Nanging hayo nganyeli? Mbok dikandani wae luwih penak.

    Bun… nggak ada yang mau ngasih tahu… udah dari tahun jebot gak berubah juga padahal kita udah kasih sinyal… dia sinyalnya memang terlalu kuat jadi kita terdominasi hihihi

    Like

  5. penuhcinta said: Kayaknya aku bisa tebak siapa deh. Sotoy yak aku…ha…ha…ha. Hmm… kasihani aja, Ke. Siapa tahu memang jiwanya sedang mengalami sesuatu. Kalau memang dekat dan berani, omongin langsung.

    pernah kasih tahu, Mbak Ir… sekarang udah tinggal ditonton aja walau kadang cuapek ngelihatnya… rasa kasihan masih bisa muncul tapi apa daya jarang ketemu jadi ya kudoakan saja hihihi

    Like

  6. rikejokanan said: pernah kasih tahu, Mbak Ir… sekarang udah tinggal ditonton aja walau kadang cuapek ngelihatnya… rasa kasihan masih bisa muncul tapi apa daya jarang ketemu jadi ya kudoakan saja hihihi

    Ke, kalau ada waktu kita chat yo di meebo. Kapan kau bisa?

    Like

  7. rikejokanan said: pernah kasih tahu, Mbak Ir… sekarang udah tinggal ditonton aja walau kadang cuapek ngelihatnya… rasa kasihan masih bisa muncul tapi apa daya jarang ketemu jadi ya kudoakan saja hihihi

    meebo tuh yang di bawah kanan bukan sih?

    Like

  8. penuhcinta said: Sebelumnya kan meebo satu paket sama MP, fasilitas chattingnya MP nyambung ke sono, gitu deh kayaknya.

    oh gitu… lha tapi tadi aku ditawari pakai facebook apa twitter trus aku milih nganggo email tapi bukan email yang kupakai untuk MP ini hihihi

    Like

  9. musimbunga said: Kok aku bbm dirimu gk bs ya? Tb2 tanda silang? Lg dimana sih ceu?

    di rumah tapi emmang ini udah sebulan jadi; semoga hari ini gajian jadi nanti malam udah loaded dan bisa BBM-an dengan dirimu lagi… maklum ini roang gajian hihihi

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

the !n(tro)verted yogi

nomadic, poetic, and sometimes ascetic

SevenHues

A place you can call home

lastflyingcow.com

Life, love and alienation along the way...

. . .

love each other like you are the lyric to their music

yaskhan

Poetry

Writing about...Writing

Some coffee, a keyboard and my soul! My first true friends!

Painting with words

Everything that I want to paint with words 馃巰

The Gastronomy Gal

Simplicity in food and travel

COLORFUL SISTERS

Traveling Fashion Designers 馃尲

Books by Patricia Furstenberg

Where Books and Dogs Travel through History

Shawn L. Bird

Original poetry, commentary, and fiction. All copyrights reserved.

Made of sticks and stones

Frank Regan in words

Penumbra Haiku

..... Just ....... Haiku .....

ram H singhal

Journey of Creative Enlightenment

Flora Fiction

A Creative Space

tinytotspoetry

Aspiring to be the best at writing. Poetry lover, haiku and free verse to be precise, I hope to one day master

myScribbles

Absent-minded musings

Melody Chen

Word-Experimentalist

Den of Dreams

Creativity Is a Wild Thing

Daydreaming as a profession

Daydreaming and then, maybe, writing a poem about it. And that's my life.

Pee Kay

voice_of_the_pen

The Broken Specs

Here's To Express.. :)

Light Play ~ Revitalize

we are fish that play in a sea of light

Cooking

recipes, tips & ideas

Simplify Tasks

Want to learn the simple way?

myvvoice

Escaping reality or facing reality.

The BELOVED

Our hearts are home, secured in God's Love. Find Hope and Encouragement in The LORD, The HOLY BELOVED.

thoughts and entanglements

A collective of poems and photos. All photos taken by me unless stated otherwise.

Rusted Honey

Poetry, haiku, tanka, and micropoetry

OwnShadow

Looking for people to share the written word

Madamsabi's Blog

Coffee For The Mind, inspiration for the soul!

unbolt me

the literary asylum

THE RIVER WALK

Daily Thoughts and Meditations as we journey together with our Lord.

Inner Peace

True wealth is the wealth of the soul

(Metanoia)

Fan of GOD

The Art of Blogging

For bloggers who aspire to inspire

RENEE VERONA

- Verse Seventeen -

Bombay Ficus

Running, Writing, Real Life Experiences & Relatable Content.

Learning to write

Just your average PhD student using the internet to enhance their CV

a.mermaid'spen_

I rant and write ;)

New Lune

A blog full of tips, inspiration and freebies!

Belajar Numerik Al Quran

Dan sungguh, telah Kami mudahkan Al Quran untuk pelajaran, maka adakah orang yang mau mengambil pelajaran? (Al Qamar 22, 32, 40)

chipping in

listen, and keep it clean

%d bloggers like this: