16 thoughts on “duh…

  1. sebabe opo ora ngerti…

    Like

  2. ning kok ijik ning kantor… mengko yen jebol, malah aku didendo…

    Like

  3. Ojo tembok, taboki ae kucing sebelah omah

    Like

  4. iyo, ben aku kecakar ngono???

    Like

  5. kantor ngendi mBakkk…? Nang Gramed WTC yukk…..bar Maghribb…… sisan maem wis…

    Like

  6. Nulis sendiri komen sendiri? Hahaha…

    Like

  7. ohtrie said: kantor ngendi mBakkk…? Nang Gramed WTC yukk…..bar Maghribb…… sisan maem wis…

    Mas Utroq, kantorku saiki ning Jaksel… ora iso mblayang nang WTC meneh….

    Like

  8. ohtrie said: kantor ngendi mBakkk…? Nang Gramed WTC yukk…..bar Maghribb…… sisan maem wis…

    walah alahhh, adoh men ta yaa….

    Like

  9. smallnote said: Nulis sendiri komen sendiri? Hahaha…

    iyo… agak stress…

    Like

  10. ohtrie said: walah alahhh, adoh men ta yaa….

    bot-bote golek duit nggo mbayar KPR, Mas ha ha ha

    Like

  11. rikejokanan said: bot-bote golek duit nggo mbayar KPR, Mas ha ha ha

    mBak Rike njupuk mburi Terminal iku ya..?

    Like

  12. ohtrie said: mBak Rike njupuk mburi Terminal iku ya..?

    bukan, Mas. aku di kampung dekat Gondrong he he he… cluster kecil mungil di tengah perkampungan Betawi… 🙂

    Like

  13. rikejokanan said: bukan, Mas. aku di kampung dekat Gondrong he he he… cluster kecil mungil di tengah perkampungan Betawi… 🙂

    oh daerah mburi pondok Bahar kono berarti yaa

    Like

  14. ohtrie said: oh daerah mburi pondok Bahar kono berarti yaa

    Pondok Bahas ki ngendi? pokoke mburine Taman Pinang Indah kuwi lho…

    Like

Leave a Reply

Required fields are marked *.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: