12 thoughts on “Packing: arep dadi TKW ning negeri tetangga… Ketoke kok menyenangkan. Sayang, sangune sithil dadi ora wani werno2 wiwiwiwiiiiiii….

  1. Bacalah Kedai 1001 Malam.

    Like

  2. nangendi jee…?seengane pamer doan terusssssssssssssss……..!!!!nesu akuu…

    Like

  3. Kali ini ke KL… Lha isaku kan pamer thok… Sharing… Wong iki gratisan he he…

    Like

  4. rikejokanan said: Kali ini ke KL… Lha isaku kan pamer thok… Sharing… Wong iki gratisan he he…

    sakjane mbangane aku mbayar kos2 an mending omah sdampean tak nggonane wae mbakkk..wong sampean ki nduwe omah ya ra tau pomah weee…..malah di nggo omah gendruwo medeni taaa….:))

    Like

  5. rikejokanan said: Kali ini ke KL… Lha isaku kan pamer thok… Sharing… Wong iki gratisan he he…

    Kan enek sing njogo… Bob dan pamonge… Lha gendruwo kan ora wani karo sawanku ha ha ha

    Like

  6. rikejokanan said: Kali ini ke KL… Lha isaku kan pamer thok… Sharing… Wong iki gratisan he he…

    Apaan artinyaaaah? :p

    Like

  7. rikejokanan said: Kali ini ke KL… Lha isaku kan pamer thok… Sharing… Wong iki gratisan he he…

    Aku mau ke Malaysia, Niaaaaa….! TKW seminggu hu hu hu… Seneng sih, yang bikin ngenes karena uang sakunya cuma cukup buat beli roti cane… Doakan kakaaaaaaaaak! 🙂

    Like

  8. rikejokanan said: Kali ini ke KL… Lha isaku kan pamer thok… Sharing… Wong iki gratisan he he…

    Hua senangnyah! Bawain roti cane aja deh hihi

    Like

  9. rikejokanan said: Kali ini ke KL… Lha isaku kan pamer thok… Sharing… Wong iki gratisan he he…

    Jiiiiaaaaahhhh….! Yang dari karet yak, biar nyampai Halmaa dengan syelamat hi hi hi

    Like

  10. rikejokanan said: seminggu hu hu hu

    cuman kok semingguuuuu…huftttt #mrengut

    Like

  11. rikejokanan said: seminggu hu hu hu

    Lha… Nek buruh lanang ning kantorku iso diwelek kerjaan ning Malaysia nganti 3 minggu barang… *senenge dadi wedok nek ngene iki

    Like

Leave a Reply

Required fields are marked *.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: