12 thoughts on “Packing: arep dadi TKW ning negeri tetangga… Ketoke kok menyenangkan. Sayang, sangune sithil dadi ora wani werno2 wiwiwiwiiiiiii….

  1. rikejokanan said: Kali ini ke KL… Lha isaku kan pamer thok… Sharing… Wong iki gratisan he he…

    sakjane mbangane aku mbayar kos2 an mending omah sdampean tak nggonane wae mbakkk..wong sampean ki nduwe omah ya ra tau pomah weee…..malah di nggo omah gendruwo medeni taaa….:))

    Like

  2. rikejokanan said: Kali ini ke KL… Lha isaku kan pamer thok… Sharing… Wong iki gratisan he he…

    Aku mau ke Malaysia, Niaaaaa….! TKW seminggu hu hu hu… Seneng sih, yang bikin ngenes karena uang sakunya cuma cukup buat beli roti cane… Doakan kakaaaaaaaaak! 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s