6 thoughts on “Ayo ndang adus, gek ndang ngrampungke report kareben Setu Minggu iso nyante…

  1. Apa ya kudu tak adusii…??kene nek njaluk tak dussi…!!:))

    Like

  2. halah…sik, sik kok tampilane MP dadi kaya kiyeeeee???

    Like

  3. pancen owkkk, wis awit wingiiiwis rasah nganggo CSS sik sementara, mbangane navigasi ne pating pecothot ngono…nganggo theme default wae kaya nggone kang Tampah kae lho mBak rak malah aman terkendali wis.

    Like

  4. ohtrie said: pancen owkkk, wis awit wingiiiwis rasah nganggo CSS sik sementara, mbangane navigasi ne pating pecothot ngono…nganggo theme default wae kaya nggone kang Tampah kae lho mBak rak malah aman terkendali wis.

    aku bingung kok rupane MP-ne ngene….

    Like

  5. rikejokanan said: aku bingung kok rupane MP-ne ngene….

    nek pingin rupa abang mending leleti benges kono mBakk..:))

    Like

  6. ohtrie said: nek pingin rupa abang mending leleti benges kono mBakk..:))

    woooh… kudu mlebu ndhik nggone MY SITE…..

    Like

Leave a Reply

Required fields are marked *.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: