34 thoughts on “Gak sido ketemu Ulil… Lain waktu akan ada…

  1. Njuk karo aku kapan ketemunee..? #ngareup 😛

    Like

  2. PELANGGARAN!!!! AKU GAK DIKABARI!!!!*Banting2 kucing*

    Like

  3. bambangpriantono said: PELANGGARAN!!!! AKU GAK DIKABARI!!!!

    wong mbangun banggar wae ya ra dikabari meneng wae owk saiki crigis ta cakk…? 😛 #mlayuuu

    Like

  4. ohtrie said: wong mbangun banggar wae ya ra dikabari meneng wae owk saiki crigis ta cakk…? 😛 #mlayuuu

    Lha iyo, podho mengong ki…hahayzzzz

    Like

  5. bambangpriantono said: Lha iyo, podho mengong ki…hahayzzzz

    mengong ki sakjane apa taa…?kuwi basa Tulung agung apa basa kediri…?

    Like

  6. ohtrie said: mengong ki sakjane apa taa…?kuwi basa Tulung agung apa basa kediri…?

    Mengong kuwi boso wetanan artine podo karo gemblung, kenthir, gendheng

    Like

  7. bambangpriantono said: Mengong kuwi boso wetanan artine podo karo gemblung, kenthir, gendheng

    oooo…pethok taa…

    Like

  8. bambangpriantono said: Mengong kuwi boso wetanan artine podo karo gemblung, kenthir, gendheng

    Hahahaha..boso Arekan utamane nang Malang sakubenge

    Like

  9. bambangpriantono said: Mengong kuwi boso wetanan artine podo karo gemblung, kenthir, gendheng

    :((( piye yuu, kok soyo adooh iki?

    Like

  10. ohtrie said: Njuk karo aku kapan ketemunee..? #ngareup 😛

    ra sah… hihihi

    Like

  11. bambangpriantono said: PELANGGARAN!!!! AKU GAK DIKABARI!!!!*Banting2 kucing*

    tak PM wae… minggu ngarep… Simpang Lima iso to?

    Like

  12. ohtrie said: wong mbangun banggar wae ya ra dikabari meneng wae owk saiki crigis ta cakk…? 😛 #mlayuuu

    ra genah tenan… mosok aku diarani banggar #bandhemlayah

    Like

  13. rikejokanan said: tak PM wae… minggu ngarep… Simpang Lima iso to?

    yu, simpang lima wis ga ana sing dodolanwingi aku wis lewat, wis resik gak ana PKL

    Like

  14. bambangpriantono said: Lha iyo, podho mengong ki…hahayzzzz

    mengong is bedes eh the best

    Like

  15. ohtrie said: mengong ki sakjane apa taa…?kuwi basa Tulung agung apa basa kediri…?

    ora ngerti mengong? dasar ndeso…

    Like

  16. bambangpriantono said: Mengong kuwi boso wetanan artine podo karo gemblung, kenthir, gendheng

    bento, edan, koplak, miring, sinting… lsp

    Like

  17. ohtrie said: oooo…pethok taa…

    sinting…

    Like

  18. bambangpriantono said: Hahahaha..boso Arekan utamane nang Malang sakubenge

    top tenan mengong…

    Like

  19. rembulanku said: :((( piye yuu, kok soyo adooh iki?

    nyantai ae, jeng… jarak tidak memisahkan kita… hihihi

    Like

  20. rembulanku said: yu, simpang lima wis ga ana sing dodolanwingi aku wis lewat, wis resik gak ana PKL

    waduh terus ning endi kuwi Pecel Madiun, Lil?

    Like

  21. rikejokanan said: waduh terus ning endi kuwi Pecel Madiun, Lil?

    yen ga kleru daerah pemuda aku yo rung dong penere ngendingejak cak Nono kae sing wis apal bakule

    Like

  22. rikejokanan said: nyantai ae, jeng… jarak tidak memisahkan kita… hihihi

    as long as ngeMPi 😀

    Like

  23. rembulanku said: yen ga kleru daerah pemuda aku yo rung dong penere ngendingejak cak Nono kae sing wis apal bakule

    sip, wis mengko ben si presiden mengong Bambang Sunono wae sing dadi GPS…

    Like

  24. rembulanku said: as long as ngeMPi 😀

    kudu, jeng…. ngeMPi jik menyenangkan… lowong2 sedino rong ndino wajar hihihi

    Like

  25. rikejokanan said: sip, wis mengko ben si presiden mengong Bambang Sunono wae sing dadi GPS…

    wah, seneng kae cak Nono kon dadi GPS ning warteg2 xixixi

    Like

  26. rikejokanan said: kudu, jeng…. ngeMPi jik menyenangkan… lowong2 sedino rong ndino wajar hihihi

    ho ohasal rak sue2

    Like

  27. rembulanku said: wah, seneng kae cak Nono kon dadi GPS ning warteg2 xixixi

    kuwi sing kudu diturun ben ngirit… iki pengencangan tali sepatu hihihi

    Like

  28. rembulanku said: ho ohasal rak sue2

    sempat libur suwe tergoda fesbuk… hihihi #nyengir

    Like

  29. rembulanku said: ho ohasal rak sue2

    kapan kopdar mbek aku ki yuu?

    Like

  30. rengganiez said: kapan kopdar mbek aku ki yuu?

    njenengan ning endi, Mbak Niez?

    Like

  31. rikejokanan said: njenengan ning endi, Mbak Niez?

    di sini nih..disiniii…dari tangerang naik kereta sekali 🙂

    Like

  32. rengganiez said: di sini nih..disiniii…dari tangerang naik kereta sekali 🙂

    sini ngendi? aku ora tahu numpak kreta sejak 3 tahun lalu, biasane numpak kreto menyang mBeos – ngadhem di musium sejarah…

    Like

  33. rikejokanan said: sini ngendi? aku ora tahu numpak kreta sejak 3 tahun lalu, biasane numpak kreto menyang mBeos – ngadhem di musium sejarah…

    hahahah seko mbeosss kari numpak yang arah depok yuuuuuuu…

    Like

  34. rengganiez said: hahahah seko mbeosss kari numpak yang arah depok yuuuuuuu…

    nDepok tooo…. ketemuan ning nJakarta ae dong….

    Like

Leave a Reply

Required fields are marked *.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: