9 responses

  1. Di training ini saya termasuk 5 besar banyak bicara alias akeh takone (banyak bertanya). Ada sebuah pujian dari teman dari Pakistan “Mbak, awake peno iku keren dalam training. Trus ndilalah grupmu kok yo keren pisan. You are doing good”, gitu katanya. Padahal jujur sak ajur-ajure parutan klapa, saya bertanya bukan karena banyak yang saya konsep dalam otak saya tapi karena memang saya benar-benar blank. Saya mendengar teman-teman seperjuangan yang teramat mumpuni dalam dunia persilatan ini. Mereka mengungkapkan pendapat dengan runtut walau secara bahasa Inggris sedikit kurang. Nggak kepikir saya mengungkapkan hal-hala yang mereka cetuskan.Saya paling-paling bertanya apa yang eprnah menjadi kesulitan. Hanya satu sekarang pujian saya: Duh Gusti, saya mau lulus ujian dan sukses mengimplementasikan ilmu sebaik mungkin….

    Like

  2. wah kedhisikan, aku rung tekan Dhakka. Critani proses gawe visane mbak, aku arep golek visa multi entry. males kl saben kesana mesti ijin,aku saiki nang Kamboja maning

    Like

  3. t4mp4h said: wah kedhisikan, aku rung tekan Dhakka. Critani proses gawe visane mbak, aku arep golek visa multi entry. males kl saben kesana mesti ijin,aku saiki nang Kamboja maning

    Mas, lha aku kok cuma seminggu to? ketoke iki diskriminasi karena status pekerjaan… suasana enak ning Kamboja je tapi nek panganan murah ning kene…multi entry baeeee… cocok nek nggo sik mlebu-metu kori imigrasi sik kadang gaplek kuwi….

    Like

  4. rikejokanan said: Mas, lha aku kok cuma seminggu to? ketoke iki diskriminasi karena status pekerjaan… suasana enak ning Kamboja je tapi nek panganan murah ning kene…multi entry baeeee… cocok nek nggo sik mlebu-metu kori imigrasi sik kadang gaplek kuwi….

    aku malah seneng panganan nang Kamboja, ayo ketemuan nang kene ae 😀 ben lucu-2an Lha aku minim 2 minggu di negara tujuan, wes ngono pasti kesana berkala. Iki sepisan wae gak inthuk mlebu koq piye ? pdhl tiket wes ditangan, nganti expired

    Like

  5. t4mp4h said: aku malah seneng panganan nang Kamboja, ayo ketemuan nang kene ae 😀 ben lucu-2an Lha aku minim 2 minggu di negara tujuan, wes ngono pasti kesana berkala. Iki sepisan wae gak inthuk mlebu koq piye ? pdhl tiket wes ditangan, nganti expired

    aku nek ketemu karo sampeyan ning Kamboja arep tak kon nraktir buah sing cuuuilik-cilik embuh aku rung keturutan… enak jare… mbuh jenenge opo pokoke warna-warni jarene ning sekitar ngarep kali kono dodolane…

    Like

  6. t4mp4h said: aku malah seneng panganan nang Kamboja, ayo ketemuan nang kene ae 😀 ben lucu-2an Lha aku minim 2 minggu di negara tujuan, wes ngono pasti kesana berkala. Iki sepisan wae gak inthuk mlebu koq piye ? pdhl tiket wes ditangan, nganti expired

    hooo bukane iku buah seka biji teratai ? wes gampang nek mung buah ngonoan ae sih 😀

    Like

  7. t4mp4h said: hooo bukane iku buah seka biji teratai ? wes gampang nek mung buah ngonoan ae sih 😀

    piye seh carane isa saba tekan ngendi2?mlebu methu luar negeri?*aku kok mung isa mlebu methu dalam ngeri*

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Shawn L. Bird

Original poetry, commentary, and fiction. All copyrights reserved.

Made of sticks and stones

Frank Regan in words

Penumbra Haiku

..... Just ....... Haiku .....

ram H singhal

Journey of Creative Enlightenment

Flora Fiction

A Creative Space

tinytotspoetry

Aspiring to be the best at writing. Poetry lover, haiku and free verse to be precise, I hope to one day master

myScribbles

Absent-minded musings

Melody Chen

Word-Experimentalist

Den of Dreams

Creativity Is a Wild Thing

Daydreaming as a profession

Just writing some poems. No pics, no GIFs, no vids. Keeping it simple.

Pee Kay

voice_of_the_pen

The Broken Specs

Here's To Express.. :)

Indonesia Labour Database

Knowledge is Power

Light Play ~ Revitalize

we are fish that play in a sea of light

Cooking

recipes, tips & ideas

Simplify Tasks

Want to learn the simple way?

myvvoice

Escaping reality or facing reality.

The BELOVED

Our hearts are home, secured in God's Love. Find Hope and Encouragement in The LORD, The HOLY BELOVED.

thoughts and entanglements

A collective of poems and photos. All photos taken by me unless stated otherwise.

Rusted Honey

Poetry, haiku, tanka, and micropoetry

OwnShadow

Looking for people to share the written word

Madamsabi's Blog

Coffee For The Mind, inspiration for the soul!

unbolt me

the literary asylum

THE RIVER WALK

Daily Thoughts and Meditations as we journey together with our Lord.

Inner Peace

True wealth is the wealth of the soul

Luna

Pen to paper.

(Metanoia)

Fan of GOD

The Art of Blogging

For bloggers who aspire to inspire

Verona

- Renee verona -

Bombay Ficus

Running, Writing, Real Life Experiences & Relatable Content.

Learning to write

Just your average PhD student using the internet to enhance their CV

a.mermaid'spen_

I rant and write ;)

New Lune

A blog full of tips, inspiration and freebies!

Belajar Numerik Al Quran

Dan sungguh, telah Kami mudahkan Al Quran untuk pelajaran, maka adakah orang yang mau mengambil pelajaran? (Al Qamar 22, 32, 40)

chipping in

listen, and keep it clean

Shanmugam's Blog

Articles on Spirituality. Psychology, Mindfulness, Spiritual Enlightenment & a Collection of my Poems.

niaART

If you are always trying to be normal, you will never know how amazing YOU can be. Maya Angelou

WordPress.com Apps

Apps for any screen

Poetry and Prose

From soul to soul

Eden Hills

My Life on the Farm

Mlathi Wulung

4 out of 5 dentists recommend this WordPress.com site

Dread Poets Sobriety

Irreverence's Glittering New Low!

Asosiasi Mahasiswa Pecinta Literasi

Nge-literasi atau terjajah selama-lamanya?

Alifis@Corner

Apa adanya, selaraskan akal dan hati

bibilintikan

just a little nod in the ocean

Chez Lorraine

A journal of an Indonesian in The Netherlands

%d bloggers like this: