9 thoughts on “Dhaka day #3: Apakah banyak nanya tanda “good in thinking?”

  1. Di training ini saya termasuk 5 besar banyak bicara alias akeh takone (banyak bertanya). Ada sebuah pujian dari teman dari Pakistan “Mbak, awake peno iku keren dalam training. Trus ndilalah grupmu kok yo keren pisan. You are doing good”, gitu katanya. Padahal jujur sak ajur-ajure parutan klapa, saya bertanya bukan karena banyak yang saya konsep dalam otak saya tapi karena memang saya benar-benar blank. Saya mendengar teman-teman seperjuangan yang teramat mumpuni dalam dunia persilatan ini. Mereka mengungkapkan pendapat dengan runtut walau secara bahasa Inggris sedikit kurang. Nggak kepikir saya mengungkapkan hal-hala yang mereka cetuskan.Saya paling-paling bertanya apa yang eprnah menjadi kesulitan. Hanya satu sekarang pujian saya: Duh Gusti, saya mau lulus ujian dan sukses mengimplementasikan ilmu sebaik mungkin….

    Like

  2. wah kedhisikan, aku rung tekan Dhakka. Critani proses gawe visane mbak, aku arep golek visa multi entry. males kl saben kesana mesti ijin,aku saiki nang Kamboja maning

    Like

  3. t4mp4h said: wah kedhisikan, aku rung tekan Dhakka. Critani proses gawe visane mbak, aku arep golek visa multi entry. males kl saben kesana mesti ijin,aku saiki nang Kamboja maning

    Mas, lha aku kok cuma seminggu to? ketoke iki diskriminasi karena status pekerjaan… suasana enak ning Kamboja je tapi nek panganan murah ning kene…multi entry baeeee… cocok nek nggo sik mlebu-metu kori imigrasi sik kadang gaplek kuwi….

    Like

  4. rikejokanan said: Mas, lha aku kok cuma seminggu to? ketoke iki diskriminasi karena status pekerjaan… suasana enak ning Kamboja je tapi nek panganan murah ning kene…multi entry baeeee… cocok nek nggo sik mlebu-metu kori imigrasi sik kadang gaplek kuwi….

    aku malah seneng panganan nang Kamboja, ayo ketemuan nang kene ae 😀 ben lucu-2an Lha aku minim 2 minggu di negara tujuan, wes ngono pasti kesana berkala. Iki sepisan wae gak inthuk mlebu koq piye ? pdhl tiket wes ditangan, nganti expired

    Like

  5. t4mp4h said: aku malah seneng panganan nang Kamboja, ayo ketemuan nang kene ae 😀 ben lucu-2an Lha aku minim 2 minggu di negara tujuan, wes ngono pasti kesana berkala. Iki sepisan wae gak inthuk mlebu koq piye ? pdhl tiket wes ditangan, nganti expired

    aku nek ketemu karo sampeyan ning Kamboja arep tak kon nraktir buah sing cuuuilik-cilik embuh aku rung keturutan… enak jare… mbuh jenenge opo pokoke warna-warni jarene ning sekitar ngarep kali kono dodolane…

    Like

  6. t4mp4h said: aku malah seneng panganan nang Kamboja, ayo ketemuan nang kene ae 😀 ben lucu-2an Lha aku minim 2 minggu di negara tujuan, wes ngono pasti kesana berkala. Iki sepisan wae gak inthuk mlebu koq piye ? pdhl tiket wes ditangan, nganti expired

    hooo bukane iku buah seka biji teratai ? wes gampang nek mung buah ngonoan ae sih 😀

    Like

  7. t4mp4h said: hooo bukane iku buah seka biji teratai ? wes gampang nek mung buah ngonoan ae sih 😀

    dudu biji teratai… koyo nek nggone dhewe ki panganan ulo ngono kae lho ning jarene enake poll…

    Like

  8. t4mp4h said: hooo bukane iku buah seka biji teratai ? wes gampang nek mung buah ngonoan ae sih 😀

    piye seh carane isa saba tekan ngendi2?mlebu methu luar negeri?*aku kok mung isa mlebu methu dalam ngeri*

    Like

  9. rembulanku said: piye seh carane isa saba tekan ngendi2?mlebu methu luar negeri?*aku kok mung isa mlebu methu dalam ngeri*

    gampang…. nggawe paspor, nek rada adoh sithik nggawe visa pisan trus mlebu metu kori imigrasi…

    Like

Leave a Reply

Required fields are marked *.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: