9 thoughts on “Dhaka day #3: Apakah banyak nanya tanda “good in thinking?”

  1. rembulanku said: piye seh carane isa saba tekan ngendi2?mlebu methu luar negeri?*aku kok mung isa mlebu methu dalam ngeri*

    gampang…. nggawe paspor, nek rada adoh sithik nggawe visa pisan trus mlebu metu kori imigrasi…

    Like

Comments are closed.