6 thoughts on “Dhaka day #4: Seneng ada teman belajar… Besok hari perjuangan; semoga lulus dan berkah….

  1. rembulanku said: mugo2 lulus bijine areng kabeh yo yuojo nganggo kembang mawar abang xixixi

    amiiiin… nek ora lulus aku iso dikumbah nganggo deterjen karo kumpeni ha ha ha…. neng kene akehe kembang telekan dadi wis aku aluwung nganggo parfum dari mbah dukun wae wusss wussss ha ha ha

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s