MY HEART IS BEAUTIFUL

If you want to see my heart in normal circumstances, here it is: zwani.com myspace graphic comments
Graphics for Hearts CommentsWhen I am in love, here it goes: zwani.com myspace graphic comments
Graphics for Hearts CommentsWhen I am broken-hearted, see this: zwani.com myspace graphic comments
Myspace Hearts GraphicsBut, I want to keep my heart as normal as this: zwani.com myspace graphic comments
Myspace Hearts Comments & Graphics

22 responses

  1. otrad said: mbak yen onthong gedhang iku ora iso manthuk manthuk lho!!!…….aku milih king waru abang wae lah….hehehe

    iyo bener nek disuduk mathuk-manthuk…aku yo seneng nek waru abang saben dino. dunia padhang ndhrandhang terus, Mas Otrad. maunyaaaa…

    Like

  2. demitmp said: manthuk2 soale aku isih mbulet karo postinganmu iki, karepe opo seh?ha ha ha ha… :Deniwei baswei, nice post… 🙂

    bar gaene, wong jenius koyo njenengan kok ndadak takone ngono. aku kan dadi isiiin*ngumpet dibalik daun sembukan*

    Like

  3. demitmp said: manthuk2 soale aku isih mbulet karo postinganmu iki, karepe opo seh?ha ha ha ha… :Deniwei baswei, nice post… 🙂

    hatimu memang cantik, Ke, dan kautebarkan hangatnya bagi semua orang, terutama yang kausayang 🙂

    Like

  4. demitmp said: lha? aku gak maksud ngisinke sampeyan lho, mek tako wae… 🙂

    karepku posting iki adalah biar aku bisa bikin sampeyan takok ha ha ha ha… lha aku bosen ndelok wong kok ming mesem, ngguyu, guling-guling wekekekekeke

    Like

  5. otrad said: ke…pengumuman dari Mekah lebarane saiki lho…tadi malam di Mekah dah tidak taraweh lagi, Indo kapan?

    nah, itu dia, Mas. tadi sebelum Subuh seorang muslimah sms saya, begini isinya:setelah memeriksa rukyat hilal maka telah terbukti terlihat ru’yat hilal yang syar’i, maka 1 Syawal 1429H jatuh pada hari ini 30 Septe, 2008. taqobbalallahu minna waminkum.pemerintah sendiri belum mengumumkan secara resmi kapan Lebarannya versi pemerintah kita. ummat masih harus ijtihad sendiri-sendiri he he he

    Like

  6. otrad said: ke…pengumuman dari Mekah lebarane saiki lho…tadi malam di Mekah dah tidak taraweh lagi, Indo kapan?

    para ahli ru’yat disini mengatakan tepat tanggal 30 september udah eid, bijaknya sampean ikut pengumuman resmi dari pemerintah aja, “Dimana bumi berpijak disitu langit dijunjung”….sedangkan ane ikut pengumuman sini aja lebih afdol, atau paling tidak cari info lewat Depag. dulu biar ada kepastian karena kalau Ramadhan sudah habis kan sia sia puasa ramadhan

    Like

  7. otrad said: para ahli ru’yat disini mengatakan tepat tanggal 30 september udah eid, bijaknya sampean ikut pengumuman resmi dari pemerintah aja, “Dimana bumi berpijak disitu langit dijunjung”….sedangkan ane ikut pengumuman sini aja lebih afdol, atau paling tidak cari info lewat Depag. dulu biar ada kepastian karena kalau Ramadhan sudah habis kan sia sia puasa ramadhan

    iya, Mas. sementara ini saya gak iso berbuat apa-apa kecuali mikar-mikir puasa-endak-puasa-endak… nek ngene terus piye jajali. kudu mantebbb.

    Like

  8. otrad said: para ahli ru’yat disini mengatakan tepat tanggal 30 september udah eid, bijaknya sampean ikut pengumuman resmi dari pemerintah aja, “Dimana bumi berpijak disitu langit dijunjung”….sedangkan ane ikut pengumuman sini aja lebih afdol, atau paling tidak cari info lewat Depag. dulu biar ada kepastian karena kalau Ramadhan sudah habis kan sia sia puasa ramadhan

    HEART is beautifulNggak ah… wong ngambil kode di My Space, ya ga indah dong…

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Penumbra Haiku

..... Just ....... Haiku .....

ram H singhal

Journey of Creative Enlightenment

Flora Fiction

A Creative Space

tinytotspoetry

Aspiring to be the best at writing. Poetry lover, haiku and free verse to be precise, I hope to one day master

myScribbles

Absent-minded musings

ZERLIN

REALIZING LIFE GOALS

Melody Chen

Word-Experimentalist

Den of Dreams

Creativity Is a Wild Thing

Daydreaming as a profession

Just writing some poems. No pics, no GIFs, no vids. Keeping it simple.

Pee Kay

voice_of_the_pen

The Broken Specs

Here's To Express.. :)

Indonesia Labour Database

Knowledge is Power

Light Play ~ Revitalize

we are fish that play in a sea of light

Cooking

recipes, tips & ideas

Simplify Tasks

Want to learn the simple way?

myvvoice

Escaping reality or facing reality.

The BELOVED

Our hearts are home, secured in God's Love. Find Hope and Encouragement in The LORD, The HOLY BELOVED.

thoughts and entanglements

A collective of poems and photos. All photos taken by me unless stated otherwise.

Rusted Honey

Poetry, haiku, tanka, and micropoetry

OwnShadow

Looking for people to share the written word

Madamsabi's Blog

Coffee For The Mind, inspiration for the soul!

unbolt me

the literary asylum

THE RIVER WALK

Daily Thoughts and Meditations as we journey together with our Lord.

Inner Peace

True wealth is the wealth of the soul

Luna

Pen to paper.

(Metanoia)

Fan of GOD

The Art of Blogging

For bloggers who aspire to inspire

Verona

- Renee verona -

Bombay Ficus

Running, Writing, Real Life Experiences & Relatable Content.

Learning to write

Just your average PhD student using the internet to enhance their CV

a.mermaid'spen_

I rant and write ;)

New Lune

A blog full of tips, inspiration and freebies!

Belajar Numerik Al Quran

Dan sungguh, telah Kami mudahkan Al Quran untuk pelajaran, maka adakah orang yang mau mengambil pelajaran? (Al Qamar 22, 32, 40)

chipping in

listen, and keep it clean

Shanmugam's Blog

Articles on Spirituality. Psychology, Mindfulness, Spiritual Enlightenment & a Collection of my Poems.

niaART

If you are always trying to be normal, you will never know how amazing YOU can be. Maya Angelou

WordPress.com Apps

Apps for any screen

Poetry and Prose

From soul to soul

Eden Hills

My Life on the Farm

Mlathi Wulung

4 out of 5 dentists recommend this WordPress.com site

Dread Poets Sobriety

Irreverence's Glittering New Low!

Asosiasi Mahasiswa Pecinta Literasi

Nge-literasi atau terjajah selama-lamanya?

Alifis@Corner

Apa adanya, selaraskan akal dan hati

bibilintikan

just a little nod in the ocean

Chez Lorraine

A journal of an Indonesian in The Netherlands

%d bloggers like this: