32 thoughts on “MP MENYEBALKAN TIAP HARI KENA VERIFICATION CODE PALING TIDAK 2 KALI. Najiiiiiissszzzz!!! Apanya yang makin baik??? Mau pindah ke blog lain aja!!!

  1. rikejokanan said: Mau pindah ke blog lain aja!!!

    Tante Julie, kesel banget… Setiap enter komen pasti disuruh masukin VerCod. Sebenarnya uudah terjadi sekitar 2 mingguan tapi saya cuekin. Lama-lama bete juga tiap komen gak pernah “nempel” di wall yang udah saya visit… Kok sejak MP punya Postingan ke-23 itu mereka emang belagu buanget…

    Like

  2. rikejokanan said: empat khawatir pas MP Premium menjadi bahan obrolan di “darat” di kalangan blogger

    ho’ohjaman semono MP premium, jaman saiki MP representatip sing missine gawe pasar MP…. :)mbok dodolan klepon wae kono mbakk, rak apik… 🙂

    Like

  3. rikejokanan said: Ngomongke dodolan klepon keno VerCod kiyeeee… Gebleg tenan MP!!!

    hahahahaku ki nek nuruti misuh2 wis awit mau je mbakk, jengkel sakjane, tapi nek kudu nang twitter kancane wis sepi, nek nang efbi ku ra hobby jee

    Like

  4. ohtrie said: hahahahaku ki nek nuruti misuh2 wis awit mau je mbakk, jengkel sakjane, tapi nek kudu nang twitter kancane wis sepi, nek nang efbi ku ra hobby jee

    Ah megahi nek dodolan ora ana ilmu marketing sing elegan malah jatuhnya kaya para onlie seller sing ora genah kae… Malah golek musuh…

    Like

  5. ohtrie said: uwis ikii…njuk meh diusung nangendi jeee….?

    Selehna nggudhangku kene nak Trie, tinimbangane dituroni kucing mambu batang seka negara Landa kae lho. Rak maune de’e telepon njaluk dipanggonake nang nggudhangku, kaya weruh-weruha omahku 😀

    Like

  6. jandra22 said: Selehna nggudhangku kene nak Trie, tinimbangane dituroni kucing mambu batang seka negara Landa kae lho. Rak maune de’e telepon njaluk dipanggonake nang nggudhangku, kaya weruh-weruha omahku 😀

    huwaaaa….menika kok Sibu ngendikan babagan kucing Landa taaa….? sampun juweh kula je menawi kucing Landa ingkang kasebat menika…. Kekajengan kula sanes kucing Landa, ananging Noni-Noni Walandaaaa ingkang irunge mbangirr,…….#mlajarrr…… :))

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s