12 thoughts on “Kung kong… Kung kong… Kung kong…

  1. Suara kodok / Tak satupun mengira kodok sedang mengomel / Sering kali penyair menyebutnya bernyanyi / Oalah kodok / Ngorek…

    Like

  2. ealahh, ana kodhok ngorek ta ikiiii…kodhok ngorek orek kuwiknot, hihihi…#mlayuuu

    Like

  3. Hoi! Cah angon ojo mloya-mlayu wae… Kebo dan untane ditinggal ding halaman candi ucul kabyeh kaeee…!

    Like

  4. hahhahaa..ora bakal uculll, anane kodhok nang kolam renang kae lhooo…. :))

    Like

  5. Sik to, ijik angon ning candi ora to?

    Like

  6. isih mBakk..rencanane sih beberapa bulan kedepan mundur, tapi isih angon wektu sing pas jee….

    Like

  7. ohtrie said: isih mBakk..rencanane sih beberapa bulan kedepan mundur, tapi isih angon wektu sing pas jee….

    Tak arani ki wis ninggalke candi… Arep mbangun candi ning endi meneh?

    Like

  8. rikejokanan said: Arep mbangun candi ning endi meneh?

    gawe rakit bata sik nang omah mBak, sampean gelem tak ajak paa..? ayok mulihhh……kae Suralaya kampunge mBah sampean butuh tangan2 enom sing gelem nguri-uri lhooo…..sampean ki sing nduwe moyang kudune melu cawe-cawe taa…..

    Like

  9. rikejokanan said: Arep mbangun candi ning endi meneh?

    Wegah…! Aku wis krasan ning kulon kene he he he… Sing ning Suralaya ben diurusi sepupu-sepupuku wae hi hi hi… Wis, tak sengkuyung donga wae ya… Kabula kajate…

    Like

  10. rikejokanan said: Wis, tak sengkuyung donga wae ya… Kabula kajate…

    otre sip mBakk,ku teteup ngonlen kok bakalane, so isa teteup publish daerah kuwi, ngono lhooo…

    Like

  11. rikejokanan said: Wis, tak sengkuyung donga wae ya… Kabula kajate…

    Siiiip! Tapi nek mlebu blog-mu ki loading-e abot tenan jeee!!!

    Like

  12. rikejokanan said: Siiiip! Tapi nek mlebu blog-mu ki loading-e abot tenan jeee!!!

    ora nang blogku oekk….

    Like

Leave a Reply

Required fields are marked *.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: