15 thoughts on “Cengeng!

  1. cup cup nanti takbeliin es krim 😀

    Like

  2. Sapa? Aku tha? Ora lah…….. dudu cah gembeng kaya jare mas Tri iku.

    Like

  3. April…. Iyo kirimike mrene… Ben tak bandhem wonge kae…Bangbam, onok uwong gaweyane manja thok. Merasa dirinya dianiaya terus. Aku kan buossseeeen nuturi. Nganti lambeku mimiren….Teteh Nia, huuuaaaa *lebay-in dikit* hi hiTrie, sinonim…Bunda, bukaaaaaan…. Bunda ki kuat, setrong, ksatria. Nek sing ini cowok, letoy, mewekan. Jiaaannn cengeng…Mas Tempeh, goreng waeeeee!!!

    Like

  4. rikejokanan said: April…. Iyo kirimike mrene… Ben tak bandhem wonge kae…Bangbam, onok uwong gaweyane manja thok. Merasa dirinya dianiaya terus. Aku kan buossseeeen nuturi. Nganti lambeku mimiren….Teteh Nia, huuuaaaa *lebay-in dikit* hi hiTrie, sinonim…Bunda, bukaaaaaan…. Bunda ki kuat, setrong, ksatria. Nek sing ini cowok, letoy, mewekan. Jiaaannn cengeng…Mas Tempeh, goreng waeeeee!!!

    Ojok direken wis sing meyek-menyek ngono Mbak..nggarai gak sip ae!

    Like

  5. rikejokanan said: April…. Iyo kirimike mrene… Ben tak bandhem wonge kae…Bangbam, onok uwong gaweyane manja thok. Merasa dirinya dianiaya terus. Aku kan buossseeeen nuturi. Nganti lambeku mimiren….Teteh Nia, huuuaaaa *lebay-in dikit* hi hiTrie, sinonim…Bunda, bukaaaaaan…. Bunda ki kuat, setrong, ksatria. Nek sing ini cowok, letoy, mewekan. Jiaaannn cengeng…Mas Tempeh, goreng waeeeee!!!

    Puancen! Mbuencekno! Pengen tak sawat klepon ae…

    Like

  6. rikejokanan said: April…. Iyo kirimike mrene… Ben tak bandhem wonge kae…Bangbam, onok uwong gaweyane manja thok. Merasa dirinya dianiaya terus. Aku kan buossseeeen nuturi. Nganti lambeku mimiren….Teteh Nia, huuuaaaa *lebay-in dikit* hi hiTrie, sinonim…Bunda, bukaaaaaan…. Bunda ki kuat, setrong, ksatria. Nek sing ini cowok, letoy, mewekan. Jiaaannn cengeng…Mas Tempeh, goreng waeeeee!!!

    Ojok klepon, kepenak..disawat blek krupuk ae

    Like

  7. rikejokanan said: April…. Iyo kirimike mrene… Ben tak bandhem wonge kae…Bangbam, onok uwong gaweyane manja thok. Merasa dirinya dianiaya terus. Aku kan buossseeeen nuturi. Nganti lambeku mimiren….Teteh Nia, huuuaaaa *lebay-in dikit* hi hiTrie, sinonim…Bunda, bukaaaaaan…. Bunda ki kuat, setrong, ksatria. Nek sing ini cowok, letoy, mewekan. Jiaaannn cengeng…Mas Tempeh, goreng waeeeee!!!

    Rombong krupuk ae ben mak jleger!

    Like

  8. rikejokanan said: April…. Iyo kirimike mrene… Ben tak bandhem wonge kae…Bangbam, onok uwong gaweyane manja thok. Merasa dirinya dianiaya terus. Aku kan buossseeeen nuturi. Nganti lambeku mimiren….Teteh Nia, huuuaaaa *lebay-in dikit* hi hiTrie, sinonim…Bunda, bukaaaaaan…. Bunda ki kuat, setrong, ksatria. Nek sing ini cowok, letoy, mewekan. Jiaaannn cengeng…Mas Tempeh, goreng waeeeee!!!

    *Ngewangi tekan mburi*

    Like

  9. rikejokanan said: April…. Iyo kirimike mrene… Ben tak bandhem wonge kae…Bangbam, onok uwong gaweyane manja thok. Merasa dirinya dianiaya terus. Aku kan buossseeeen nuturi. Nganti lambeku mimiren….Teteh Nia, huuuaaaa *lebay-in dikit* hi hiTrie, sinonim…Bunda, bukaaaaaan…. Bunda ki kuat, setrong, ksatria. Nek sing ini cowok, letoy, mewekan. Jiaaannn cengeng…Mas Tempeh, goreng waeeeee!!!

    Ojo salah mbandhem gundulku teko mburi yoooooo!

    Like

Leave a Reply

Required fields are marked *.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: