15 thoughts on “Cengeng!

  1. rikejokanan said: April…. Iyo kirimike mrene… Ben tak bandhem wonge kae…Bangbam, onok uwong gaweyane manja thok. Merasa dirinya dianiaya terus. Aku kan buossseeeen nuturi. Nganti lambeku mimiren….Teteh Nia, huuuaaaa *lebay-in dikit* hi hiTrie, sinonim…Bunda, bukaaaaaan…. Bunda ki kuat, setrong, ksatria. Nek sing ini cowok, letoy, mewekan. Jiaaannn cengeng…Mas Tempeh, goreng waeeeee!!!

    *Ngewangi tekan mburi*

    Like

  2. rikejokanan said: April…. Iyo kirimike mrene… Ben tak bandhem wonge kae…Bangbam, onok uwong gaweyane manja thok. Merasa dirinya dianiaya terus. Aku kan buossseeeen nuturi. Nganti lambeku mimiren….Teteh Nia, huuuaaaa *lebay-in dikit* hi hiTrie, sinonim…Bunda, bukaaaaaan…. Bunda ki kuat, setrong, ksatria. Nek sing ini cowok, letoy, mewekan. Jiaaannn cengeng…Mas Tempeh, goreng waeeeee!!!

    Rombong krupuk ae ben mak jleger!

    Like

Comments are closed.