18 thoughts on “hore…! aku masih hidup!

  1. mBak mBakk….obate di ombe sikkkkk

    Like

  2. ohtrie said: mBak mBakk….obate di ombe sikkkkk

    wis entek… ora kuwat tuku obat… ben edan wae malah enak, ora ono sing nyalahke…

    Like

  3. rikejokanan said: ben edan wae malah enak, ora ono sing nyalahke…

    ealaaaahhh… malah nglaluuuuuu…….wis ra duwe pengarep-arep pa mBakk…?

    Like

  4. rikejokanan said: ben edan wae malah enak, ora ono sing nyalahke…

    Ikutan horeeee!

    Like

  5. ohtrie said: ealaaaahhh… malah nglaluuuuuu…….wis ra duwe pengarep-arep pa mBakk…?

    ora nduwe… ming kepingin plesiran wae iki…

    Like

  6. penuhcinta said: Ikutan horeeee!

    yuhuuuuuu!

    Like

  7. penuhcinta said: Ikutan horeeee!

    heh..ini ngapain ya malah lunjak lunjakk… awas kuwi tapihe suweeeeekkk

    Like

  8. rikejokanan said: ora nduwe… ming kepingin plesiran wae iki…

    wooooakeh tunggaleeeee

    Like

  9. ohtrie said: heh..ini ngapain ya malah lunjak lunjakk… awas kuwi tapihe suweeeeekkk

    hihihi… ikut seneng gak papa lah, kang…

    Like

  10. ohtrie said: wooooakeh tunggaleeeee

    oalah… lah berarti sing edan okeh pisan to?

    Like

  11. rikejokanan said: hihihi… ikut seneng gak papa lah, kang…

    suminten tuh bukan senenggg, tapi mbanyaki mbakkkk:))

    Like

  12. rikejokanan said: oalah… lah berarti sing edan okeh pisan to?

    hahahadaripada dibilang edyan mending oamitan OFF sik ahh….Jogja sumuk byanget ik, aku mo kleuar duluu nenek Irma n Mbak Rikaaa…ciaooo

    Like

  13. rikejokanan said: oalah… lah berarti sing edan okeh pisan to?

    wooo jebul percakapan wong kentir, salah mlebu ik

    Like

  14. ohtrie said: suminten tuh bukan senenggg, tapi mbanyaki mbakkkk:))

    lhah… lumayan kuwi iso berekspresi nggoleki Mas Broto…

    Like

  15. ohtrie said: hahahadaripada dibilang edyan mending oamitan OFF sik ahh….Jogja sumuk byanget ik, aku mo kleuar duluu nenek Irma n Mbak Rikaaa…ciaooo

    lha aku wae mau mbengi yo wis langsung molor… Tangerang adhem wong udan tur nganggo ase (kok meh podho karo asu)…

    Like

  16. t4mp4h said: wooo jebul percakapan wong kentir, salah mlebu ik

    lha kono sing wis ora nduwe utek metu wae hihihihi

    Like

  17. t4mp4h said: wooo jebul percakapan wong kentir, salah mlebu ik

    Iki eneng gegeran apa ya?*clingak-clinguk milih metu wae maneh*

    Like

  18. bundel said: Iki eneng gegeran apa ya?*clingak-clinguk milih metu wae maneh*

    geger orang hidup, Bunda hihihi

    Like

Leave a Reply

Required fields are marked *.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: