14 thoughts on “Selamat Hari Raya Imlek – Gong Xi Fa Cai – Hungpo na lai…

  1. Halah mosok to? Astajiiiiiimmmmmm…

    Like

  2. mbakyu angpao ne ditransferke ae yooo…….

    Like

  3. rembulanku said: mbakyu angpao ne ditransferke ae yooo…….

    angpao kok transper to. Lil…. kudune yo amplop… hihihi

    Like

  4. rikejokanan said: angpao kok transper to. Lil…. kudune yo amplop… hihihi

    go greeen yungirit amplop, ngirit kertas, ngurangi sampah hehehehe

    Like

  5. rembulanku said: go greeen yungirit amplop, ngirit kertas, ngurangi sampah hehehehe

    nek ngono nganggo duit cring ae… kuwi lho sing duit-duitan watu putih sing nek golek nganti melilik-melilik ning tritisan omah…

    Like

  6. rikejokanan said: nek ngono nganggo duit cring ae… kuwi lho sing duit-duitan watu putih sing nek golek nganti melilik-melilik ning tritisan omah…

    ga popo duit watu asal watu kinclong ae yu xixixixi…*berlian kamasud* 😀

    Like

  7. rikejokanan said: nek ngono nganggo duit cring ae… kuwi lho sing duit-duitan watu putih sing nek golek nganti melilik-melilik ning tritisan omah…

    Istilah anyar iki selain bathuk kinclong ternyata enek watu kinclong barang… Kudu ndhudhuk bumi lek ngono?

    Like

  8. rikejokanan said: Istilah anyar iki selain bathuk kinclong ternyata enek watu kinclong barang… Kudu ndhudhuk bumi lek ngono?

    asline rak sah nduduk bumi yo iso nemu kokndodok lawang toko ae yu mesti oleh karo menehi kertas abang gambar pak Karnosak gepok hahahahha

    Like

  9. rikejokanan said: Istilah anyar iki selain bathuk kinclong ternyata enek watu kinclong barang… Kudu ndhudhuk bumi lek ngono?

    Iyo yo, mengko tak dhodhokane karo muni “nyuwun sak paring-paring, Cikm..” Ora entuk watune, malah disok-i kricikan cepek… Ha ha ha… Wis masak meneh durung, Lil?

    Like

  10. rikejokanan said: Istilah anyar iki selain bathuk kinclong ternyata enek watu kinclong barang… Kudu ndhudhuk bumi lek ngono?

    iki jam 9 bengi wis rampungan yujadwale masak jam 4 esuktrs jam 11, terakhir jam 4 sore

    Like

  11. rikejokanan said: Istilah anyar iki selain bathuk kinclong ternyata enek watu kinclong barang… Kudu ndhudhuk bumi lek ngono?

    Wis ndang gek bobok, sesuk jo ngasi kawanen mengko ndhak evaluasine dadi kurang…Wah, sesuk aku jam 4 mangkat bandara yo an, Lil… Menuju Semarang Kota Atlas…

    Like

  12. rikejokanan said: Istilah anyar iki selain bathuk kinclong ternyata enek watu kinclong barang… Kudu ndhudhuk bumi lek ngono?

    bar iki merem yu…:((( reuninan karo cak Nono aku ga ana hiks……

    Like

  13. rikejokanan said: Istilah anyar iki selain bathuk kinclong ternyata enek watu kinclong barang… Kudu ndhudhuk bumi lek ngono?

    Yo wis, mengko nek awakmu mudik Semarang atawa aku melancong nyang Palembang reunian yo… Aku tak nonton Mr. N Mrs. Smith dhisik karo ngenteni Bob Kucing bali…

    Like

Leave a Reply

Required fields are marked *.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: