14 thoughts on “Selamat Hari Raya Imlek – Gong Xi Fa Cai – Hungpo na lai…

  1. rikejokanan said: Istilah anyar iki selain bathuk kinclong ternyata enek watu kinclong barang… Kudu ndhudhuk bumi lek ngono?

    Yo wis, mengko nek awakmu mudik Semarang atawa aku melancong nyang Palembang reunian yo… Aku tak nonton Mr. N Mrs. Smith dhisik karo ngenteni Bob Kucing bali…

    Like

Comments are closed.