6 responses

  1. Ke, aku ke Changi nyesel banget gak bawa kamera. Jadi gak ada sama sekali foto2ku di situ, sedih deh. Padahal sempat nginep hotel segala (pesawatnya jam 5 pagi). Foto hotel pun gak ada. Sebel banget.

    Like

  2. penuhcinta said: Ke, aku ke Changi nyesel banget gak bawa kamera. Jadi gak ada sama sekali foto2ku di situ, sedih deh. Padahal sempat nginep hotel segala (pesawatnya jam 5 pagi). Foto hotel pun gak ada. Sebel banget.

    podho… bagus banget je… hari ini aku juga akhirnya gak sempat karena ribeut dengan urusan kartu kredit kantor yang diblokir karena pemakaiannya unbelievable lantaran ada teman yang CC-nya ilang jadi book hotel pakai punyaku… kapan aku iso ning LAX yo?

    Like

  3. rembulanku said: aku ga weruh gerbang cangi soale mlebu airpot numpak kereta mudun jleg wis tekan loby

    nah kan, Lil… kudune medhk ki ndelok-ndelok dhisik… lah aku ki cen ra mutu, bola-bali landing mrenen ning sing jare kancaku “apiiiiiik apiiiiiik” ki sik endi aku durung tau weruh….

    Like

  4. rikejokanan said: podho… bagus banget je… hari ini aku juga akhirnya gak sempat karena ribeut dengan urusan kartu kredit kantor yang diblokir karena pemakaiannya unbelievable lantaran ada teman yang CC-nya ilang jadi book hotel pakai punyaku… kapan aku iso ning LAX yo?

    Kalo ke sini, minta masuknya di O’hare wae, ojo di LAX…he…he… lebih deket sama aku soale.

    Like

  5. rikejokanan said: podho… bagus banget je… hari ini aku juga akhirnya gak sempat karena ribeut dengan urusan kartu kredit kantor yang diblokir karena pemakaiannya unbelievable lantaran ada teman yang CC-nya ilang jadi book hotel pakai punyaku… kapan aku iso ning LAX yo?

    Siap, Mbak Irma! Kalau bisa sampai sana, wah gak terkira girangnya hatiku.Etapi tapi aku pakai kerudung gini bakalan diperiksa macem-macem gak?

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

the !n(tro)verted yogi

nomadic, poetic, and sometimes ascetic

SevenHues

A place you can call home

lastflyingcow.com

Life, love and alienation along the way...

. . .

love each other like you are the lyric to their music

yaskhan

Poetry

Writing about...Writing

Some coffee, a keyboard and my soul! My first true friends!

Painting with words

Everything that I want to paint with words 🎀

The Gastronomy Gal

Simplicity in food and travel

COLORFUL SISTERS

Traveling Fashion Designers 🌼

Books by Patricia Furstenberg

Where Books and Dogs Travel through History

Shawn L. Bird

Original poetry, commentary, and fiction. All copyrights reserved.

Made of sticks and stones

Frank Regan in words

Penumbra Haiku

..... Just ....... Haiku .....

ram H singhal

Journey of Creative Enlightenment

Flora Fiction

A Creative Space

tinytotspoetry

Aspiring to be the best at writing. Poetry lover, haiku and free verse to be precise, I hope to one day master

myScribbles

Absent-minded musings

Melody Chen

Word-Experimentalist

Den of Dreams

Creativity Is a Wild Thing

Daydreaming as a profession

Daydreaming and then, maybe, writing a poem about it. And that's my life.

Pee Kay

voice_of_the_pen

The Broken Specs

Here's To Express.. :)

Light Play ~ Revitalize

we are fish that play in a sea of light

Cooking

recipes, tips & ideas

Simplify Tasks

Want to learn the simple way?

myvvoice

Escaping reality or facing reality.

The BELOVED

Our hearts are home, secured in God's Love. Find Hope and Encouragement in The LORD, The HOLY BELOVED.

POET CAFE

POET CAFE - blog by Alex Markovich (42 y.o., Russia, author, artist, theater director)

thoughts and entanglements

A collective of poems and photos. All photos taken by me unless stated otherwise.

Rusted Honey

Poetry, haiku, tanka, and micropoetry

OwnShadow

Looking for people to share the written word

Madamsabi's Blog

Coffee For The Mind, inspiration for the soul!

unbolt me

the literary asylum

THE RIVER WALK

Daily Thoughts and Meditations as we journey together with our Lord.

Inner Peace

True wealth is the wealth of the soul

(Metanoia)

Fan of GOD

The Art of Blogging

For bloggers who aspire to inspire

RENEE VERONA

- Verse Seventeen -

Bombay Ficus

Running, Writing, Real Life Experiences & Relatable Content.

Learning to write

Just your average PhD student using the internet to enhance their CV

a.mermaid'spen_

I rant and write ;)

New Lune

A blog full of tips, inspiration and freebies!

Belajar Numerik Al Quran

Dan sungguh, telah Kami mudahkan Al Quran untuk pelajaran, maka adakah orang yang mau mengambil pelajaran? (Al Qamar 22, 32, 40)

chipping in

listen, and keep it clean

%d bloggers like this: