6 thoughts on “Aja nesu bae…

  1. rembulanku said: aku ki wis elek, yen nesu tambah elektapi piye yo ben sasi ki mesti ana dina nesyu jew

    ben, Lil… wong sing jare ora tau neseu ki malah mencurigakan… secara emosional tidak sehat…elek? jare sopo? nek ngoco ojo nggowo konco…

    Like

Comments are closed.