7 thoughts on “besok terbang ke Makassar – siapkan kamera untuk senajta narsis….

  1. rikejokanan said: Palembang ki ra ana pabrik je, Lil… Piye jaaaal? Kono gek bukak pabrik ekspor pempek ben aku isa mara Palembang… Btw, aku biyen ki meh entuk mertua Palembang ning mak jegagik aku kena diskualifikasi karena akhlakku tidak cocok dengan keluarga itu hihihihi

    weh yuuupabrik pupuk sriwijaya sing terkenal ning pinggiran kali musi lhogedhene sak jagad erat kae, kono disambangi….aku gelem melu asal lewat dalan darat ae, yen numpak prau aku emooooh

    Like

Comments are closed.