12 thoughts on “Kung kong… Kung kong… Kung kong…

  1. rikejokanan said: Arep mbangun candi ning endi meneh?

    Wegah…! Aku wis krasan ning kulon kene he he he… Sing ning Suralaya ben diurusi sepupu-sepupuku wae hi hi hi… Wis, tak sengkuyung donga wae ya… Kabula kajate…

    Like

Comments are closed.