4 thoughts on “kalau mobil ESEMKA udah lulus uji laik jalan, kayaknya boleh juga nih…

  1. boleh juga apaann..?boleh numpangg…? 😛

    Like

  2. Boleh mretheli sparepart-nya trus tak rakit dhewe hahahahaaaaa…Kowe ki kok serik wae ono wong pengen mulyo hihihi

    Like

  3. rikejokanan said: Boleh mretheli sparepart-nya trus tak rakit dhewe hahahahaaaaa…Kowe ki kok serik wae ono wong pengen mulyo hihihi

    Ora serikkk…..mung pingin melu seeng wae nek ana kanca seneng ki lhoo, mosok ra oleh paa..? 🙂

    Like

  4. rikejokanan said: Boleh mretheli sparepart-nya trus tak rakit dhewe hahahahaaaaa…Kowe ki kok serik wae ono wong pengen mulyo hihihi

    Halaaaaah… Konangan serik saiki munine ngono… Yo wis lumayan MPer sak kutha tak usung mengko nek mogok kan kari njaluk tulung nyurung kabeh minangka bayare hihihi…

    Like

Leave a Reply

Required fields are marked *.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: