4 thoughts on “kalau mobil ESEMKA udah lulus uji laik jalan, kayaknya boleh juga nih…

  1. rikejokanan said: Boleh mretheli sparepart-nya trus tak rakit dhewe hahahahaaaaa…Kowe ki kok serik wae ono wong pengen mulyo hihihi

    Halaaaaah… Konangan serik saiki munine ngono… Yo wis lumayan MPer sak kutha tak usung mengko nek mogok kan kari njaluk tulung nyurung kabeh minangka bayare hihihi…

    Like

  2. rikejokanan said: Boleh mretheli sparepart-nya trus tak rakit dhewe hahahahaaaaa…Kowe ki kok serik wae ono wong pengen mulyo hihihi

    Ora serikkk…..mung pingin melu seeng wae nek ana kanca seneng ki lhoo, mosok ra oleh paa..? 🙂

    Like

Comments are closed.