6 thoughts on “apakah hutang budi itu? (real question to you all)

  1. haduh bu, gawe pitakon aja angel2 thomumet sing meh jawab*balang kapur*

    Like

  2. Bertanya ulang ben gampang:Utang budi ki bener ono ora to? Anane mergo apa?

    Like

  3. utang sing ora isa diukur nganggo rupiah utawa emasutang sing mung isa digawa mati utawa dibayar nganggo pitulungan*ngarang ae*

    Like

  4. Ning opo bener kuwi ono tenan? Nek wong tuwo – anak dak kiro kok ora iso diarani utang to, Lil…

    Like

  5. ana tenan kokyen wong tua karo anak cen asline dudu utang budiapa yo angel tenanning kadang yo ana wong tua sing nuntut bales budi

    Like

Leave a Reply

Required fields are marked *.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: